Home

Welkom bij Huisarts Amsterdam Oost

Sinds 1 oktober zet ik de praktijk van Herman Garretsen, met wie ik sinds 1 mei 2021 mede praktijkhouder was, zelfstandig voort. Een deel van u kent mij al.

Graag wil ik met u een verdere band opbouwen en dat u zich thuis voelt in de praktijk, waarbij u helemaal u zelf mag zijn. Ik vind het erg belangrijk dat de zorg afgestemd wordt op uw persoonlijke omstandigheden en wil hier graag een weg met u in zoeken. Voor zover u mij nog niet ontmoet heeft en hier behoefte aan heeft kunt u gerust een afspraak voor kennismaking maken.

De afgelopen jaren zijn er in verband met ziekte van Herman wisselende dokters geweest. Dit wil ik zoveel mogelijk beperkt houden tot enkele vaste enthousiaste gezichten. Verder zult u mij zoveel als lukt zelf in de praktijk zien.

Ons team kijkt uit naar een verdere samenwerking met u.

Tot ziens in de praktijk.

Hartelijke groet,
Sonja Bons

In verband met het Corona-virus heeft de praktijk GEEN inloopspreekuur meer. Dit zal ook niet meer worden hervat. U kunt vanaf nu alleen ons spreekuur bezoeken NADAT u telefonisch een afspraak gemaakt hebt. Voor meer informatie over de veranderde manier van werken in onze praktijk, kijk op onze nieuwspagina.

Voor actuele informatie over het corona-virus, klik hier.
Vanaf heden verzoeken wij u om een mondkapje te dragen als u onze praktijk bezoekt.

Samen met de Huisartsen Vrolikstraat zitten wij op de eerste verdieping van Gezondheidscentrum Vrolikstraat. In het pand zijn ook gevestigd:

Het gezondheidscentrum heeft een lift en is rolstoeltoegankelijk. Er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur en de metro is vlakbij (halte Wibautstraat). Onze praktijk is het hele jaar door geopend, op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur.

Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekte. Klik op het logo van Thuisarts.nl om naar de website te gaan.